Gdy zobaczyłem że przeciwnik coś zaczyna robić to rzuciłem się na niego z kunaiem celując przedewszystkim w krtań kunaiem w prawej ręce i lewej okładając go po twarzy...
Legendarny Sannin
Podczas Kiedy Ranuto mieszał dwa rodzaje chakry Virus niewiedząc co robi przeciwnik rzuca się na przeciwnika lecz podczas ataku Ranuto go częściowo oślepił. Ranuto dostał w tułów.
Ranuto
160-35=125 Ch.
160-25=135 Hp
[nadal nie może chodzić]
Virus
[Częściowe oślepienie]
[Spowolnienie poprzez trafienie shurikenem]
-20 Chakra [podtrzymanie Jutsu]
Ruch: Ranuto
Ostatnio edytowany przez TorogVelrock (2008-04-24 16:06:14)
Uaktawniam ognistą tarcze.Przeciwnik ma uszkodzony wzrok , a więc nie wiedzi mnie i ognista tarcza powstrzyma jego ataki.
Ostatnio edytowany przez Ranuto (2008-05-05 16:07:51)
"Chyba ciężko tworzyć ognistą tarczę w czasie prawdziwego oberwania chmury i potężnego wiatru.... czyż nie?"
Jestem częściowo oślepiony, więc trochę widzę, rzucam 3 shurikenami
Legendarny Sannin
Ranuto wytworzył małą ścianę ognia która prawie natychmiast zgasła(Ledwo co osłabiło lód). Virus który ma jeszcze błyski w oczach, Rzucił 3 shurikenami. Jeden Shuriken trafił Ranuto w Udo a dwa pozostałe trafiły Ranuto w Lewą i prawą nogę poniżej kolana, przez co lód został zniszczony.
Ranuto
[125-55=70 Ch.]
[135-25=110 Hp.]
[Uwolnienie - może chodzić]
Virus
[Spowolnienie poprzez trafienie shurikenem]
4-3=1 Shuriken(10Kunai)
[85 hp]
[120 Ch.]
Ostatnio edytowany przez TorogVelrock (2008-04-24 19:59:25)
Robie Henge no Jutsu.Zamieniam się w pszczołe.Uciekam i chowam się w którymś z uli.
Ostatnio edytowany przez Ranuto (2008-05-05 16:08:07)
Legendarny Sannin
Ranuto użył Henge no jutsu
[70-30=40 Ch.]
Virusmaxi staną pod drzewem i odpoczywa po sytuacji która właśnie wyszła
Notka - Aby uruchomić przeklętą pieczęć potrzeba mniej niż 50HP
Ostatnio edytowany przez TorogVelrock (2008-04-24 17:54:33)
Pss... Sorry, że piszę Torog licz zużyte shurikeny i kunaie, bo niektóre ruchy mogą się nie udać z powodu braku shurikenów. Sorry za przerwanie walki.
Legendarny Sannin
Zawsze liczę (noo ;/ tylko raz nie policzyłem podczas ataku Virusa - no ale to tak jednorazowo srr jeżeli zrobiłem coś źle)
Odskakuję w prawo (ze względu na wiatr nie powinienem oberwać ) I rzucam pod skos kunaia "Bardziej pod wiatr"
Zapomnij o przeklętej pieczęci...
Ostatnio edytowany przez Virusmaxi (2008-04-25 13:36:46)
Legendarny Sannin
Ranuto wyskoczył "Znikąd" i wyrzucił 3 kunaie w przeciwnika. Virus ledwo uskoczył od kunaii Ranuta przy czym został jednym trafiony. Po odskoku Virus natychmiast wyciągną kunaia i cisną nim w Ranuta, specjalnie tak aby wiatr dodał mu jeszcze większej prędkości.
Warunki atmosferyczne
[30m/s zachód]
[Oberwanie chmury]
Ranuto
[40 Ch.]
[110-25=85Hp.]
[8-3=5 Kunai]
[6-2=4 shuriken]
Virus
[10-1=9Kunai](1 Shuriken)
[85-5=80hp.]
[120 Ch.]
Ostatnio edytowany przez TorogVelrock (2008-04-25 14:04:32)
To był błąd!!
(biorąc pod uwagę moją siłę i umiejętność specjalną...)
Gdy on zaczyna biec w moją stronę, szybko rzucam Shurikenem i omijam go idąc w prawo, po czym kunaiem w prawej ręce zaczynam go dźgać po okolicach płuc, a lewą okładać ile sił.